Restoran Bulać se nalazi u tipičnom vojvođanskom ambijentu, udaljen samo 6 km od centra Novog Sada, na starom putu za Suboticu. Okružen salašima i pogledom na beskrajnu Vojvođansku ravnicu nudi mirno utočište od gradskog života. Restoran vam omogućava prenoćište u sobama visoke kategorije kao i usluge restorana sa izvanrednom lokalnom i internacionalnom kuhinjom.

Sadržaj Restorana 
Thumbnail

Za sve naše posetioce kako turiste tako i svakodnevne goste, nudimo obezbedjeno parking mesto, kao i video nadzor Vaših vozila. Vaša vozila možete parkirati ispred restorana, kao i unutar dvorišta.

Thumbnail

Dolazite na odmor ali niste sami, sa vama su i vaši kućni ljubimci ?  E pa i o tome smo razmišljali, i samim tim obezbedili prijatan boravak za Vas i Vaše kućne ljubimce. Ne samo da ćete se vi osećati prijatno kod nas, nego i vaši dragi ljubimci.

Thumbnail

Restoran Bulać od sad ima i Wi-Fi (bežicni) Internet koji je dostupan po celom restoranu kao i u letnjoj bašti. Za korišćenje interneta na recepciji možete dobtiti šifru ukoliko vam je potrebna. Korišćenje interneta, restoran ne naplaćuje.