Restoran Bulać se nalazi u tipičnom vojvođanskom ambijentu, udaljen samo 6 km od centra Novog Sada, na starom putu za Suboticu. Okružen salašima i pogledom na beskrajnu Vojvođansku ravnicu nudi mirno utočište od gradskog života. Restoran vam omogućava prenoćište u sobama visoke kategorije kao i usluge restorana sa izvanrednom lokalnom i internacionalnom kuhinjom.

Sadržaj Restorana
Thumbnail

Naše osoblje se uvek trudi da Vam izađe u susret, bez obzira šta se od njega traži. Takođe vodi računa o poštovanju našeg kućnog reda. Osoblje se takođe služi engleskim jezikom i ljubazno će Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja, pozvati taxi, pomoći oko prtljaga i sl.

Thumbnail

U svakoj sobi ima telefon koji je povezan sa recepcijom, preko kog možete poručiti šta želite. Takođe možete ukoliko gostujete familijarno ili kolektivno, uz pomoć brojeva koje dobijete na recepciji pozivati sve sobe u restoranu. I najvažnije naravno, možete pozivati i druge brojeve van našeg restorana.

Thumbnail

Svaka soba, uključujući i bungalov ima svoje sopstveno kupatilo.

Thumbnail

Salaš, priroda, zelenilo i čist vazduh su karakteristike naše bašte. Dok sedite za stolom u bašti i uživate, naša prelepa fontana i njeni umirujući zvuci, čine vas da se osećate opuštenim. Zato dođite i uživajte !