Restoran Bulać se nalazi u tipičnom vojvođanskom ambijentu, udaljen samo 6 km od centra Novog Sada, na starom putu za Suboticu. Okružen salašima i pogledom na beskrajnu Vojvođansku ravnicu nudi mirno utočište od gradskog života. Restoran vam omogućava prenoćište u sobama visoke kategorije kao i usluge restorana sa izvanrednom lokalnom i internacionalnom kuhinjom.

Sadržaj Restorana
Thumbnail

Restoran Bulać raspolaže sa 200 sedećih mesta, zato je veoma pogodan za veća okupljanja kao što su svadbe, krštenja, rođendani, slave... Sastoji se od dve prostarne sale koje su povezane, jedan deo je za pušače dok je drugi deo predviđen za nepusače. U sklopu restorana nalazi se i predivna bašta.

Thumbnail

Nudimo Vam smeštaj u predivnim bungalovima . Našim gostima su na raspolaganju 3 bungalova sa po tri kreveta, telefonom, televizorom, kupatilom i muzičkim uređajem. Za automobile gostiju je obezbeđeno parking mesto.

Thumbnail

Restoran raspolaže sa 5 soba, 4 dvokrevetne i 1 jednokrevetna. Svaka soba ima svoje kupatilo kao i telefon, televizor. Sobe se izdaju u vidu dnevnog boravka od 8 h do 18 h , kao i noćenja sa doručkom.

Thumbnail

Nudimo mnogobrojne vrste kolaca,grickalica i sl.